Over Stichting Culturele Producties

SCP


Stichting Culturele Producties is in 1985 ontstaan. Degene die toen de braderie voor Nieuw-Vossemeer organiseerden stopten daarmee en droegen het organiseren over aan een groepje mensen bestaande uit o.a. Ad Bosters (de Bouw), Toon Jacobs, Gerard de Nijs en Frie Hamers.Die vervolgens een stichting samen stelden om de zaken goed te kunnen regelen. In de loop der tijd zijn er nog wat wisselingen binnen de stichting geweest.


Thans maken deel uit van de stichting:

  • Ronnie de Wit
  • Arian de Nijs
  • Rick van Gastel
  • Rutger Spruijt 
  • Gertjan van Laarhoven
  • Mariëlle Luijsterburg 
  • Stephanie Verkaart

  • Leonie Kuijk

Merijntje Gijzen Braderie

Samen proberen we er elk jaar weer een gezellig dorpsfeest van te maken.
Dit zou niet mogelijk zijn als er niet een geweldige hoeveelheid hulp was van onze vele vrijwilligers. Mensen die belangeloos komen helpen met opbouwen, tappen, de kinderhoek verzorgen etc.

Verder draait onze stichting op een non profit basis, dat betekent dat wij allemaal vrijwilligers zijn en er geen cent aan over houden. Om de braderie elk jaar weer rond te krijgen schrijven we heel veel bedrijven aan en vragen om sponsorbijdragen. Gelukkig is het tot op heden toe altijd al rond gekomen. Als sponsor kun je anoniem blijven, maar je kunt ook je naam verbinden aan een attractie op de braderie, bv. een band of een demonstratie of een andere attractie.

En alle sponsornamen worden gepubliceerd in het huis aan huis foldertje waarin het programma voor de braderie beschreven staat.

Braderie Nieuw Vossemeer

Verder kunt u door het jaar heen bij de stichting de ronde tenten, kleine kraampjes, tafels en stoelen huren tegen een aantrekkelijk tarief. De inkomsten hiervan komen ook ten goede aan de braderie zelf en de evenementen de dag voor de braderie.

Menig maal denken we als stichting na over andere culturele activiteiten die we voor het dorp kunnen organiseren. tot nog toe is daar niets concreets uit voort gekomen maar wellicht dat dat in de toekomst wel gaat gebeuren.

Braderie Nieuw Vossemeer